Jan Jans

Netherlands

Muskathlon Uganda 2019 42 km

Jan Jans
Jan already raised
US$ 0
US$ 11,848
US$ 11,230

Waarom ik meedoe aan de muskathlon?

Al jaren voel ik mij uitgedaagd om ook een daad te stellen voor armoede en onrecht. Ik werk bij het Leger des Heils en weet wat de gevolgen zijn van armoede en onrecht in levens van mensen. Hoe erg dit ook in Nederland is het valt weg als je het vergelijkt met het onrecht en de armoede die je in de armste landen in de wereld tegenkomt.  

Nu mag ik graag stukje hardlopen, maar heb nog nooit een marathon gelopen. Die afstand vond ik altijd te ver en qua tijdsinvestering te veel. Vandaar dat ik mij heb voorgenomen om naast sponsering voor kinderen die leven in armoede ook zelf een daad te stellen door een marathon te lopen. In mei 2019 hoop ik 60 jaar te worden en wat zou het mooi zijn als dit alles bij elkaar komt. 

Ik vind het een voorrecht om op deze manier door sponsering en fysieke inspanning bij te dragen aan welzijn van anderen. 

Ik loop voor de organisatie Compassion. Dit is een organisatie die zich inzet voor de allerarmste landen wereldwijd. Kinderen nemen deel aan een project waar ze onderwijs en warme maaltijden krijgen.

U kunt mij sponseren, maar u kunt ook kiezen zelf een kind uit de armoede te halen en via Compassion te sponsoren. Dit telt mee voor €1000,00 op mijn sponserbedrag.

I'm running for Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor one of the children below (GBP 25,- a month).
This counts for GBP 1000,- for Jan's Muskathlon.