Annemarie Hoogendijk

Netherlands

Muskathlon United Republic of Tanzania 2019 60 km

Annemarie Hoogendijk
Annemarie already raised
US$ 0
US$ 2,811
US$ 11,100

Hoe oneerlijk is het dat wij in een welvarend land leven en alles hebben wat ons hartje begeert, terwijl er aan de andere kant van de wereld mensen zijn die dag in dag uit moeten overleven. Bij ons is het vanzelfsprekend dat we een dak boven ons hoofd hebben, dat we drie keer per dag een maaltijd kunnen eten en dat we elke dag weer 'nieuwe’ kleren hebben om aan te trekken. In Tanzania wordt er hard gewerkt en nog steeds zullen deze dingen bij hen niet vanzelfsprekend worden. Ik vind dat daar verandering in moet komen. Daarom loop ik een Muskathlon!

In de herfstvakantie van 2019 ga ik naar Tanzania. Daar ga ik 60 kilometer wandelen. Naast deze sportieve prestatie moet ik komend jaar €10.000 aan sponsorgeld inzamelen. Met dit bedrag kan Compassion 10 kinderen uit armoede redden. Dit kan ik natuurlijk niet alleen, hiervoor heb ik jullie hulp nodig! Er zijn twee mogelijkheden om geld te doneren:

  • Kindsponsoring: Door maandelijks €33,- te doneren, wordt er op mijn teller eenmalig €1000,- bijgeschreven. 
  • Willekeurig bedrag doneren: Op mijn pagina is er de mogelijkheid om een willekeurig geldbedrag te doneren. 


Compassion geeft met mijn ingezamelde geld, en het geld van vele anderen, kinderen in Tanzania een kans op een beter leven. Van dit geld kunnen de kinderen naar school, ontvangen ze medische zorg en krijgen ze de kans om te groeien. Ook deelt Compassion de liefde van Jezus uit aan de vele mensen in Tanzania. Hoe tof is dat?


Wil jij mij helpen de kinderen in Tanzania de kans te geven die ze verdienen? Wil jij mij helpen in de strijd voor gerechtigheid? Misschien red jij wel een kind uit armoede! 

Ben je nu nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Lees de artikelen op de website van Compassion of stuur mij gerust een berichtje. 

I'm walking for Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor one of the children below (GBP 25,- a month).
This counts for GBP 1000,- for Annemarie's Muskathlon.