Pascalle Petersen

Netherlands

Muskathlon United Republic of Tanzania 2019 21 km

Pascalle Petersen
Pascalle already raised
US$ 0
US$ 11,311
US$ 11,041

Ik wil een verschil maken voor kinderen die geen toekomst hebben. Een stem zijn voor mensen die niet snel gehoord worden.

Als ik dit kan doen om kinderlevens te redden en invloed te hebben op een toekomst van iemand die dat niet heeft, wil ik me hier gewoon volledig voor geven. Ik ben zelf moeder van Jake, hij is 1 jaar en heeft een toekomst waar heel veel kinderen deze niet hebben. Hij is gezond, heeft medisch ook alle zorg beschikbaar, heeft heel veel te eten/drinken, slaapt in zijn knusse bed en heeft enorm veel liefde vanuit ons als mama en papa.

Waarom ik wil lopen is omdat ik weet wat er gebeurd als we ons inzetten voor armoede. Ik heb kinderen gezien die in een sponsor project van Compassion zijn gekomen, ze krijgen onderwijs, voedsel, liefde van een sponsor (besef je dat veel van deze kinderen geen ouders hebben omdat die zijn omgekomen door ziekte of hebben gewoon geen vader of moeder meer), hygiene maar bovenal een toekomst! 

 

Wat ik ga doen is een extreme daad tegen extreme armoede.
Ik ben blij dat ik dit niet alleen doe, maar dat mijn man ook mee gaat rennen.
Daarnaast wil ik niet langer meer mijn ogen gesloten houden voor armoede en gerechtigheid, ik kom in beweging en hoop dat ik een daad mag doen die ook veel andere mensen in beweging zullen zetten. 

 

I'm running for Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor one of the children below (GBP 25,- a month).
This counts for GBP 1000,- for Pascalle's Muskathlon.