Jonathan Schroevers

Netherlands

Muskathlon Republic of Korea 2020 42 km

Jonathan Schroevers
Jonathan already raised
US$ 0
US$ 11,203
US$ 11,292

Ik ben Jonathan Schroevers, getrouwd met Eline en trotste papa van  Kyan. Ik kom uit Middelburg en ben een fanatiek sporter.  

In 2020 hoop ik een marathon te gaan lopen in Zuid-Korea. In Noord-Korea is de christenvervolging het hevigst. Paulus schrijft in 1 korinthe 12 over het lichaam van Christus. Als een deel van het lichaam lijdt, dan lijden de andere delen in het lichaam ook. Dit geeft voor ons en mij de opdracht/plicht om ons in te zetten voor onze broeders en zusters in Noord-Korea. 

Naast de sportieve uitdaging, hoop ik ook de bijkomende financiële uitdaging aan te gaan. Namelijk het verzamelen van €10.000,- aan sponsorgeld, voor de stichting Open Doors. U/jij kunt meestrijden in de strijd van vervolging en onderdrukking, in de eerste plaats door gebed, maar ook door geld te geven. Onze vervolgde broeders en zusters in Noord-Korea en natuurlijk overal ter wereld hebben onze steun hard nodig! 

Hoe kunt u de vervolgde christenen helpen. U kunt hen helpen door het geven van een maandelijkse donatie of een eenmalige donatie aan de stichting Open Doors.

Maandelijkse donatie aan Open Doors: U kunt kiezen tussen een maandelijkse donatie van €7,-, €14,- of €21,-. Door een maandelijkse toezegging van €7,- gaat mijn teller met €250,- omhoog.  Door een donatie van €14,- gaat mijn teller met €500,- omhoog. En door een maandelijkse donatie van €21,- gaat mijn teller met €750,- omhoog. (U kunt uw maandelijkse toezegging ieder moment stopzetten). 

U kunt een maandelijkse donatie doen door naar de volgende website te gaan: https://www.opendoors.nl/muskathlon/geven
Vermeld in het veld 'deelnemer' mijn naam, Jonathan Schroevers. Dit kan ook via een machtigingskaart, laat dat dan even weten via een mail naar jonathanschroevers@gmail.com.

Eenmalige donatie: Een tweede optie is om een eenmalige donatie te doen, dat kan hierboven door op de knop 'Doneer aan Jonathan' te drukken. Door een aantal gegevens in te vullen is het direct mogelijk om via iDeal te betalen. 

Alvast bedankt voor uw / jouw steun, aan onze vervolgde broeders en zusters! 

I'm running for OpenDoors Starting a wave of justice

OpenDoors Support the persecuted church!