Julian van den Dorpel

Netherlands

Muskathlon Republic of Korea 2020 42 km

Julian van den  Dorpel
Julian already raised
US$ 0
US$ 10,732
US$ 11,286

Ik ben Julian van den Dorpel, 29 jaar en getrouwd met Marije. Samen hebben wij een prachtige dochter gekregen, Eva. 

In 2020 hoop ik een marathon te gaan lopen in Zuid-Korea. Dat doe ik niet zomaar.. ik kom met mijn deelname aan deze muskathlon in beweging voor gerechtigheid in de wereld. In Noord-Korea is de christenvervolging het hevigst. 1 op de 6 christenen leeft in gevangenschap, onder barbaarse omstandigheden. 

Naast de sportieve uitdaging, hoop ik ook de bijkomende financiële uitdaging aan te gaan, namelijk het verzamelen van €10.000,- aan sponsorgeld. U/jij kunt meestrijden in de geestelijke strijd door geld te geven. Onze vervolgde broeders en zusters in Noord-Korea en natuurlijk overal ter wereld hebben onze steun hard nodig. 

Hoe kunt u / hoe kun jij mij helpen? Door bijvoorbeeld een maandelijkse toezegging van €7,- gaat mijn teller met €250,- omhoog. Dit kan op https://www.opendoors.nl/muskathlon/geven. Belangrijk gegeven: vermeld in het veld 'deelnemer' mijn naam, Julian van den Dorpel. Dit kan ook via een machtigingskaart, laat dat dan even weten via een mail naar julianvdd@gmail.com. Een derde optie is om een eenmalige donatie te doen, dat kan hierboven door op de knop 'Doneer aan Julian' te drukken. Door een aantal gegevens in te vullen is het direct mogelijk om via iDeal te betalen. 

Alvast bedankt voor uw / jouw steun, niet zozeer aan mij maar aan onze vervolgde broeders en zusters!!

I'm running for OpenDoors Starting a wave of justice

OpenDoors Support the persecuted church!