Evelien Swienink-van Tongeren

Netherlands

Muskathlon United Republic of Tanzania 2020 21 km

Evelien Swienink-van Tongeren
Evelien already raised
US$ 0
US$ 10,974
US$ 11,740

In 1998 was ik voor het eerst in Tanzania voor de beklimming van de Kilimanjaro. Een geweldige ervaring, ondanks dat we niet voor zonsopgang op de top waren. In 2010 heb ik samen met broer Wiechert en vriendin Anneke een, dit keer geslaagde poging, gewaagd. Wat een voorrecht om de zon op te zien komen op het dak van Afrika! Daar ben ik tot op de dag van vandaag nog dankbaar voor.

Het aangaan van de beklimming van de Kilimanjaro was een doel voor mijzelf. Nu keer ik terug naar Tanzania met een ander doel. Samen met broer Wiechert, vriend Antony en vriendin Wilma willen we € 40.000 Euro aan sponsorgeld ophalen, voor kinderen die leven in extreme armoede.

Want dat is waar we voor gaan: de strijd tegen extreme armoede en voor gerechtigheid.

Elke 6 seconden sterft er een kind aan honger, elke 6 seconden....Dit terwijl er genoeg eten in de wereld is voor iedereen. Voor een kind dat gesponsord wordt verandert er niet alleen veel in zijn of haar leven, maar ook in de rest van het gezin. Ze krijgen medische zorg, voldoende te eten en onderwijs. Hierdoor kunnen ze hun talenten ontwikkelen en krijgen ze meer kans op een baan. Op deze manier kunnen ze uit de negatieve spiraal komen. Compassion geeft liefde aan kinderen en hoop in uitzichtloze situaties. 

Waarom naar Tanzania reizen? 

Het feit dat mensen de moeite nemen om te komen en een week lang met de bevolking op te trekken betekent veel meer dan alleen geld geven. Het begint een niveau dieper, bij aandacht, de gedachte dat hij of zij gezien wordt, tijd creëren en geloof in mensen. Het laat zien dat we persoonlijk betrokken zijn.          “Your sweat means more than your money”

Ga met mij de uitdaging aan om de armoede in de wereld te verminderen en de toekomst van kinderen in Tanzania te vergroten! Naast het éénmalig doneren van een bedrag is het mogelijk om voor minder dan € 1,10 per dag een kind te sponsoren. Voor het bedrag van een saucijzenbroodje, een ijsje of een sinaasappel kun je een prachtige bijdrage leveren in de strijd tegen armoede.

Bovendien kun je persoonlijk met je eigen sponsorkind communiceren en zien hoe het met hem of haar gaat. Op deze manier ben je niet alleen een donateur maar ben je persoonlijk betrokken bij een opgroeiend kind. Wat zou het geweldig zijn om het leven van 1 persoon ten goede keren.

De teller is gestart met lopen en ik met hardlopen.

 

Ieder bedrag is van harte welkom. Via de button kun je elk willekeurig bedrag overmaken.

 

I'm running for Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor one of the children below (GBP 25,- a month).
This counts for GBP 1000,- for Evelien's Muskathlon.