Bram Wubs

Netherlands

Muskathlon United Republic of Tanzania 2020 42 km

Bram Wubs
Bram already raised
US$ 0
US$ 2,752
US$ 11,090

Waarom doe ik mee aan de muskathlon?

In 2015 ben ik met 4M meegeweest op karakterweekend en hoorde ik voor het eerst over de muskathlon. Een marathon lopen en daarbij 10.000 euro sponsorgeld werven om kinderen uit extreme armoede te redden.

De fysieke uitdaging en het idee iets te kunnen betekenen in de strijd tegen armoede spraken mij enorm aan en lieten mij niet meer los. Toch was er een tweede karakterweekend, april 2019, nodig om mij uiteindelijk in beweging te brengen. Tijdens dit tweede weekend werd ik weer geraakt door alle rijkdom en zegeningen in mijn eigen leven en de vanzelfsprekendheid waarmee we hier mee om gaan. Maar al te vaak beseffen we ons niet hoe goed we het hier in Nederland hebben. Een dak boven je hoofd, kleren aan je lijf, stromend water en elke dag eten op de tafel, voor velen is dit niet zo van zelf sprekend.

Door een marathon te lopen en daarmee Compassion te steunen wil ik een bijdrage leveren in de strijd tegen deze ongerechtigheid. Via het sponsorprogramma van Compassion worden kinderen begeleidt van extreme armoede tot zelfredzaamheid. Door ze te helpen in elk gebied van hun leven: onderwijs, lichamelijk, sociaal, emotioneel, economisch en geestelijk.

Help je mee door mij te steunen? of sponsor zelf een kind!

Kijk voor meer informatie op www.compasssion.nl

I'm running for Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor one of the children below (GBP 25,- a month).
This counts for GBP 1000,- for Bram's Muskathlon.